Lleó serà la seu de la Final a Vuit de la Copa del Rei

Lleó serà la seu de la Final a Vuit de la Copa del Rei

Els dies 9, 10 i 11 de juny, per tancar el curs, el Barça Lassa buscarà revalidar un títol que s’ha adjudicat les últimes tres temporades

La Lliga Asobal va confirmar aquest dimecres, just abans del partit del Barça Lassa a la pista del Port Sagunt (24-32), que la fase final de la Copa del Rei d'aquesta temporada es disputarà a Lleó. Els dies 9, 10 i 11 de juny, el Palau Municipal dels Esports de Lleó será la seu de la Final a Vuit de la competició que donarà per finalitzat el curs del conjunt de Xavi Pascual.

Els blaugranes hauran disputat la setmana anterior la VELUX EHF Final Four a Colònia, i amb el desenllaç de la Copa del Rei posaran el punt final a la temporada. A Lleó, el Barça Lassa buscarà revalidar un títol que ha sumat en les últimes tres edicions. Els culers seran un dels caps de sèrie, juntament amb el Naturhouse La Rioja i l’amfitrió, l’Abanca Ademar de Lleó, que podrà triar el costat del quadre on competirà. Els altres equips que hi participaran seran el Fraikin Granollers, l’Helvetia Anaitasuna, el Bada Osca, el Frigoríficos Morrazo i el Bidasoa Irun.

La d’aquest any serà la segona vegada que la fase final de la Copa del Rei es disputarà a Lleó en les 42 edicions celebrades fins al moment. El primer cop que es va disputar a la ciutat castellana, el curs 1995/96, el FC Barcelona va arribar a la final, en què va caure contra l’Elgorriaga Bidasoa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut