Alexia Putellas: “Necessitem el factor Mini”

Alexia Putellas: “Necessitem el factor Mini”

L’atacant del Femení va visitar l’Hora B just abans del decisiu duel de dissabte al Mini davant l’Atlètic de Madrid
Alexia Putellas va ser la convidada aquest dijous al programa Hora B de Barça TV per parlar del matx entre el Femení i l’Atlètic de Madrid aquest dissabte al Mini (17.15 h), que pot definir el campió de Lliga. “És un partit diferent, que et dóna un títol. En tenim moltes ganes”, explicava l’‘11’ blaugrana. Reconeixia: “Hem fet comptes i estem molt tranquil·les perquè sortirem a guanyar, que és el que més ens acosta al títol”.

Alhora, Alexia vaticinava “un partit difícil”: “Les dues plantilles són molt semblants i igualades. Serà equilibrat, com es veu a la classificació”. Segons ella, “la clau serà la possessió; qui tingui més la pilota tindrà més opcions”. Un altre aspecte determinant pot ser l’anomenat factor Miniestadi. “Confiem que es repeteixi l’entrada del PSG. El partit pot donar un títol i necessitem aquest factor a favor”, manifestava.

D’altra banda, amb relació a l’adéu de l’entrenador Xavi Llorens, la de Mollet ho tenia clar: “L’únic que tenim al cap és que el míster pugui acabar el cicle amb títols”. També es va mostrar “agraïda” per l’oportunitat que li va oferir en fitxar pel Barça, fa cinc anys.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut