El nou joc dels cracs del Barça: Quin equip guanyarà?

El nou joc dels cracs del Barça: Quin equip guanyarà?

En un entrenament de fa dues setmanes, els jugadors del primer equip van realitzar –per equips de 10 jugadors– aquest divertit joc amb una pilota gegant. Qui guanyarà? L'equip verd o el rosa? Descobreix-ho al vídeo següent!

En un entrenament de fa un parell de setmanes, els cracs del primer equip van realitzar un divertit joc amb una pilota una mica més gran de l’habitual... A més, en comptes de fer servir els peus, aquest cop els culers han hagut d’utilitzar les mans. De què es tracta?

El joc és el 'Barça Dodgeball' i consisteix a fer dos equips de 10 jugadors, tots ells situats dins del cercle central del camp. En aquest cas, el camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors de cada equip s’han d’anar passant (amb les mans) la pilota entre ells fins a llançar-la contra el cos d’un jugador de l’equip contrari, per tal de desqualificar-lo. Si et toquen, eliminat! Finalment, guanya l’equip que aconsegueix eliminar més rivals dins del temps establert.

L’equip dels petos roses està format per Ter Stegen, Piqué, Sergio Busquets, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Cillessen, André Gomes, Aleñá i Carbonell. A l’altre bàndol, l’equip de verd està compost per Rakitic, Denis, Leo Messi, Neymar Jr, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto i Umtiti.

Quin jugador caurà eliminat primer? I quin equip guanyarà? Descobreix com va anar aquest divertit joc entre els cracs del Barça al vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut