“Si algun equip ho pot fer, és aquest Barça B”

“Si algun equip ho pot fer, és aquest Barça B”

Els jugadors del Barça B confien en la remuntada contra la Cultural Lleonesa ja que els resultats durant la temporada els avalen

Després del 0 a 2 al Miniestadi molta gent pot pensar que l’eliminatòria està decidida pels Lleonesos. Però la plantilla del Barça B ho té clar: “Si algun equip pot remuntar, és aquest Barça B”. Així de contundents es van mostrar els jugadors del filial que van atendre als mitjans a la zona mixta del partit del Miniestadi i de ben segur que ho donaran tot perquè així sigui.

Declaracions Sergi Palencia:

“A fora de casa, durant la temporada, hem aconseguit resultats que ens poden valer: al camp del Cornella 0 a 2, a Badalona 0 a 2, al camp del Mestalla 0 a 4. Per tant, molta tranquil·litat, confiança en aquest equip i anirem a treballar-ho bé i ja veurem què passarà, que encara queda molt”.

Declaracions Marc Cucurella:

“Hem tingut ocasions aquí, allà també les podem tenir i sabem que nosaltres a fora de casa som sòlids i sempre o casi sempre marquem. Ara a tenir les ocasions, aprofitar-les i intentar remuntar”.

“Aquest equip fora de casa sempre s’ha sentit còmode, hem aconseguit grans victòries, i si ells han tingut aquí l’oportunitat de marcar dos gols, nosaltres també en tindrem allà. Hem de sortir amb molta força i si marquem un gol ràpid, tot és possible”.

Declaracions Carles Aleñá:

“A fora de casa hem estat un equip molt sòlid, guanyador, que ha marcat molts gols, i si algun equip ho pot fer estic convençut que és aquest Barça B. Quan ha acabat el partit ens hem mirat tots als ulls i hem dit que es pot, i tant que es pot. Avui ha estat una mica injust, però estic convençudíssim que si allà marquem el primer i anem un per un, segur que entraran i segurament que remuntarem”.

Declaracions José Antonio Martínez:

"La idea que hem proposat, el que ens ha portat fins aquí, és la que ens fa creure que podem i no tenim cap dubte que anem amb tota la confiança, molt a guanyar, amb aquest resultat molta gent pot pensar que anem derrotats però per a res. Les cares al vestidor eren totes de confiança, de fortalesa, de tenir clar el que hem de fer i aquesta és la línia que hem de seguir ".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut