Local

Dos joves assisteixen al partit de Las Palmas com a premi a la seva fidelitat blaugrana

Un sorteig entre 1.500 socis que assoleixen els 18 anys aquest 2017 va decidir que Marcel Pagès i Martí Mayoral fossin els guanyadors dels dos viatges dobles al darrer desplaçament de Lliga

El joves socis Marcel Pagès i Ticó i Martí Mayoral i Morera van tenir l’oportunitat de viatjar a Las Palmas, acompanyats del pare respectiu, per assistir al partit que va disputar diumenge el Barça contra la Unión Deportiva Las Palmas, corresponent a la penúltima jornada de Lliga, i que va significar la victòria barcelonista per 1-4. 

El Marcel i el Martí van ser els guanyadors del sorteig que l’Àrea Social del Club va efectuar entre els 1.500 socis que aquest 2017 compleixen els 18 anys i obtenen la majoria d’edat. Els dos afortunats van viatjar a aquest darrer desplaçament de Lliga, com a integrants d'un dels programes que organitza FCBDesplaçaments per als socis i aficionats.

Els joves guanyadors es van apropar la setmana passada a les instal·lacions del Camp Nou per rebre el premi de mans del director de l’Àrea Social del FC Barcelona, Pere Jansà, que els va felicitat i els hi va desitjar que gaudissin del viatge i del partit.

Tant el Marcel com el Martí van explicar que es van sorprendre molt quan es van assabentar que havien estat els guanyadors d’aquest premi, i es van mostrar molt il·lusionats per viure aquesta experiència, ja que era la primera vegada que assistien a un partit del Barça fora del Camp Nou.

Des de la grada de l'estadi canari, els dos socis barcelonistes van poder seguir d'aprop totes les incidències del partit i van poder festejar amb la resta d'aficionats la victoria del Barça, que permet seguir tenint opcions de cara al títol de Lliga.

Agraïment i premi a la fidelitat

Aquest sorteig ha estat una de les accions promogudes per l’Àrea Social per poder agrair als joves socis la seva fidelitat i el fet de renovar la seva vinculació amb el Club, en el moment de canviar de categoria.

Per agrair aquesta fidelitat, el Club ofereix l'oportunitat a aquests socis de ser premiats en els diferents sortejos que s'efectuen entre aquest col·lectiu.

Juntament amb aquest viatge del Marcel i el Martí també es van sortejar, entre aquells socis que estrenen aquest any la categoria Adult, deu entrades dobles per a un partit al Camp Nou, i, entre aquells que passen de la categoria Aleví a Infantil, cinc equipacions blaugrana signades per un jugador de la plantilla, el qual poden escollir els mateixos socis premiats.

Més notícies aquí