FC Barcelona Lassa – Ángel Ximénez-Avia Puente Genil: Celebració sense abaixar la guàrdia

FC Barcelona Lassa – Ángel Ximénez-Avia Puente Genil: Celebració sense abaixar la guàrdia

Els blaugranes rebran el trofeu que els acredita com a campions de la Lliga Asobal, però abans buscaran mantenir la ratxa de victòries en un Palau que tornarà a celebrar el títol

El títol ja està assegurat, però el ritme de la competició no s’atura per al Barça Lassa. Tres dies després de guanyar a Port Sagunt, els homes de Xavi Pascual afronten un nou partit de Lliga Asobal que culminarà amb una nova celebració al Palau Blaugrana. Els blaugranes rebran la visita del Puente Genil, i en acabar el partit rebrà el trofeu de campió de la competició domèstica. D’aquesta manera, els jugadors podran celebrar un cop més el títol amb l’afició, però, en aquesta ocasió, amb la copa a les mans.

Abans de les celebracions, el Barça Lassa no pot abaixar la guàrdia i buscarà una nova victòria a la Lliga Asobal. Seria la 119a consecutiva a la competició, i serviria per mantenir la bona línia de cara a afrontar de la millor manera possible els últims reptes del curs. Així ho va explicar Xavi Pascual a la roda de premsa prèvia. I és que els culers jugaran els tres últims partits de Lliga abans de disputar la VELUX EHF Final Four −3 i 4 de juny a Colònia− i la fase final de la Copa del Rei −9, 10 i 11 de juny a Lleó.

Rotacions per mantenir el nivell

El tècnic blaugrana va destacar els perills d’un Puente Genil que, des que té la salvació assegurada, “s’ha alliberat”. El conjunt andalús és desè a la classificació amb 23 punts, i s’ha assegurat continuar una temporada més a la màxima categoria. Amb això, Pascual va advertir del perill de la seva primera línia amb tres jugadors amb grans registres golejadors: Novica Rudovic (166 gols), Ljubomir Josic (112) i Tomas Moreira (83).

L’equip ha completat només dos entrenaments durant la setmana. El primer va servir per preparar el duel a Port Sagunt, i el segon, aquest divendres, per enllestir la preparació de la visita del Puente Genil. En aquest sentit, Xavi Pascual va confirmar que continuaria donant descans a alguns jugadors amb la vista posada en les dues competicions que tancaran el curs. El tècnic va informar abans del matx que el pivot juvenil Dani Ramos completarà la convocatòria de 16 jugadors que disputaran el penúltim compromís de la temporada al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut