El Barça Lassa B tanca la temporada en tercera posició

El filial blaugrana va guanyar l’últim partit de la Divisió d’Honor Plata a la pista del Carabanchel (22-27) i va certificar un altre excel·lent curs amb 20 victòries

El filial del Barça Lassa va disputar aquest dissabte l’últim partit de la temporada de la Divisió d’Honor Plata. El conjunt de Llorenç Rueda va tancar la temporada a la pista del BM Carabanchel amb una clara victòria per 22-27 i va certificar una excel·lent tercera posició.

Els blaugranes han acabat el curs amb 20 victòries, tres empats i set derrotes per a un total de 43 punts. D’aquesta manera, el filial culer ha acabat igualant amb el segon classificat, el Palma del Río, només per darrere del Teucro, que la temporada vinent jugarà a la màxima categoria.

El triomf dels homes de Llorenç Rueda es va decidir a la segona part, després que s’arribés al descans amb empat a 13. En arrencar el segon temps, els blaugranes es van acabar distanciant gràcies a l’efectivitat defensiva i els gols de Pere Vaquer (8 en total) i Jordi Deumal (4).

Partits de Copa Catalana a la base

Els equips de les categories inferiors van disputar aquest cap de setmana els respectius partits de Copa Catalana. Mentre el Juvenil va tancar la setmana passada el Campionat d’Espanya en tercera posició i el Cadet A es prepara per disputar la Fase Sector, els altres tres equips van jugar el dissabte passat els seus partits. El Cadet B va caure contra el BM Granollers A per 14-24, mentre que l’Infantil A va empatar contra el BM Granollers (26-26) i l’Infantil B va caure contra el BM La Roca (39-27).