Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): S’ha de guanyar

Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): S’ha de guanyar

12 hores: La Lliga culmina amb una última jornada vibrant en què les blaugranes necessiten millorar el resultat de l’Atlètic per ser campiones
20 de maig. En una data cèlebre per al barcelonisme es decideix la Lliga femenina. Després d’un duel descomunal durant tota la temporada –i de l’empat de la setmana passada entre els dos conjunts al Mini–, l’Atlètic de Madrid hi arriba líder gràcies al goal-average particular respecte del Barça. Per tant, si les blaugranes volen alçar la seva cinquena Lliga hauran de millorar el resultat que de les blanc-i-vermelles.

El Barça visitarà el quart classificat, el Llevant, mentre que, a la mateixa hora, l’Atlètic rebrà la Reial Societat. Els dos jutges de la Lliga ja s’han classificat matemàticament per a la Copa de la Reina.

Tota la plantilla culer es desplaçava a València aquest divendres a la tarda. Entre les jugadores blaugrana, Ane Bergara, amb l’alta mèdica, i Bárbara Latorre, baixa per unes molèsties al turmell dret.

Al marge del títol, el duel té altres al·licients. Pel que fa a l’aspecte col·lectiu, superar la puntuació de la temporada anterior (si guanyen) i arribar als 100 gols (si en marquen tres). Individualment, Jenni Hermoso pot assolir el seu segon Pitxitxi consecutiu. Ara mateix acumula 34 dianes, dues més que la matalassera Sonia Bermúdez.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Hem de fer la nostra feina i esperar alguna sorpresa. És clar que la cosa és complicada i que les favorites són l’Atlètic. Volem jugar bé, guanyar i, com a mínim, fer-ho bé”.

“No és cert que Llevant i Reial Societat no s’hi juguin res. Després vindrà la Copa i són partits per aprendre”.

“Els números de l’Atlètic de Madrid són impressionants. Per mi la nostra única errada greu és la de Badajoz”.

“Si no guanyem la Lliga serà una decepció. Un fracàs hauria estat quedar terceres, caure a la Champions abans del desembre i que a la Copa t’eliminin a la primera. És molt difícil estar sempre a dalt”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Volem acabar bé, tenim un partit complicat fora de casa. Hi ha un mínim de possibilitats i ens hi hem d’aferrar. Hem d’aconseguir els tres punts i esperar”.

“Sent realistes, l’Atlètic no ha perdut cap partit. És complicat, però el més bonic del futbol és que aquestes coses a vegades passen. Hem de fer la nostra feina i, mai se sap... Potser la Reial Societat aconsegueix empatar o guanyar”.

“El primer objectiu és col·lectiu i és el que mirem, però totes volem que Jenni sigui Pitxitxi, i és clar que si la podem ajudar, com a segon pla, ho farem”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut