#Meetyourheroes a la VELUX EHF FINAL 4

#Meetyourheroes a la VELUX EHF FINAL 4

Participa en el concurs per viure una experiència única a la pista del Lanxess Arena de Colònia i conèixer els jugadors del Barça Lassa

Els organitzadors de la VELUX EHF FINAL 4 ofereixen als aficionats l’oportunitat de conèixer personalment els seus herois Víctor Tomàs, Valero Rivera, Gonzalo Pérez de Vargas i tots els seus companys d'equip en la cerimònia d'entrega de premis davant de 19.750 espectadors al Lanxess Arena de Colònia.

Els aficionats amb entrada disponible per l'edició d'enguany de la VELUX EHF FINAL4 poden participar en la competició i guanyar aquesta experiència única a la vida. L'aficionat escollit del FC Barcelona Lassa tindrà l'oportunitat de presenciar a la pista la celebració del seu club i jugadors el 4 de juny.

Cada guanyador rebrà un paquet de productes especial de la VELUX EHF FINAL 4 esponsoritzat per Salming i una fotografia emmarcada del guanyador juntament amb els jugadors del seu equip després de l'acte. A més, apareixerà en la revista oficial de l'esdeveniment, que es publicarà l'últim dia.

Com participar?

Estar al podi i entregar les medalles als jugadors del Barça Lassa al Lanxess Arena no es pot pagar amb diners. Per tenir l'oportunitat de viure aquest moment inoblidable, només ens has d'explicar la teva història: Què et fa ser el millor aficionat del teu equip?

Publica una fotografia o un vídeo a Twitter, Instagram, Snapchat o Facebook amb l'etiqueta #meetyourheroes. També pots enviar un correu electrònic a handbol@fcbarcelona.cat abans de les 5 de la tarda del dijous 25 de maig.

Per participar has de tenir una entrada vàlida de la VELUX EHF FINAL4 del 3 i 4 de juny del 2017. Els quatre guanyadors hauran d'assistir diumenge 4 de juny del 2017 al matí a l'assaig general de la cerimònia de clausura al Lanxess Arena. Tingues present que ens reservem el dret de compartir les històries a les diverses plataformes de la EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut