Iniesta: “El que he vist fer a Messi, no ho he vist fer a ningú”

Iniesta: “El que he vist fer a Messi, no ho he vist fer a ningú”

El ‘8’ del FC Barcelona ha destacat la regularitat que té el crac argentí any rere any i, a més, ha recordat algun dels seus millors moments amb el Barça

Andrés Iniesta, que dijous va celebrar el seu 33è aniversari, ha assegurat que el seu company d’equip Leo Messi és el millor: “Per les oportunitats que jo he tingut de veure’l jugar, Leo Messi ha fet el que no he aconseguit veure fer a ningú”. El ‘8’ blaugrana ha elogiat el crac argentí, i ha destacat: “És un jugador que cada any té una regularitat i per mi és i continuarà sent el número u”.

En l’acte que s’ha celebrat aquest divendres, el de Fuentealbilla s’ha emocionat en recordar un dels seus millors moments vestint la samarreta barcelonista: “En la semifinal davant el Chelsea el 2009 vaig tenir l’oportunitat de fer aquell gol que serà molt recordat per tots nosaltres, és un dels meus millors records amb el Barça”.

Cal recordar que Iniesta i els seus companys viatjaran demà cap a Las Palmas, just després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva, per disputar el penúltim partit de Lliga (20.00 hores) a l’estadi de Gran Canària davant el conjunt de Quique Setién. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut