Local

La Reial Societat, el rival de quarts de la Copa de la Reina

El duel es disputarà el dissabte 3 a San Sebastián de las Reyes i el guanyador s’enfrontarà a València o Athletic Club a semis

Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina i el Barça ha quedat aparellat amb la Reial Societat. El partit es disputarà el dissabte 3 de juny, a les 10 hores, a l’estadi Matapiñonera de San Sebastián de los Reyes (Madrid), la seu de la primera fase.

Aquesta temporada, Reial Societat i Barça s’han enfrontat dues vegades a la Lliga. A la primera volta, en la tercera jornada, les blaugranes es van imposar per 2-0, i a la segona, a Zubieta, el resultat va ser de 0-3.

Cal recordar que els participants en el torneig del KO són els vuit primers classificats a la Lliga. La resta d’encreuaments són els següents:

Athletic Club – València
Atlètic de Madrid – Rayo Vallecano
Granadilla -Llevant

Fase final a Las Rozas

Així, el que superi el duel entre Reial Societat i Barça es veurà les cares amb el vencedor de l’Athletic Club - València. La fase final de la Copa de la Reina –com la temporada passada– es disputarà en format de Final a Quatre a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, del 16 al 18 de juny.

Les valoracions de la segona capitana, Laura Ràfols

“L’equip té moltes ganes de competir i de guanyar aquesta Copa, després de no haver pogut aconseguir la Lliga. Animem l’afició i la gent a estar motivades”.


“Com a equip devem aquesta Copa a l’afició després del suport que hem rebut durant tota la temporada. Seria una bona manera de donar-li les gràcies”.

“Sabem que la Reial és un equip complicat i que en un duel a noranta minuts poden passar moltes coses, però l’equip està molt motivat a poder guanyar la Copa”.

“Ens hem de centrar només en la Reial i a competir fins al final”.

Més notícies aquí