Palencia: “Serà una eliminatòria bonica i molt oberta”

Palencia: “Serà una eliminatòria bonica i molt oberta”

El capità blaugrana ha destacat: “Volem pujar de categoria, seria molt especial per a tots”. A més, Gumbau ha afegit: “Volem tornar a pujar a Segona A, la màxima categoria on pot estar un filial”

Els capitans del Barça B han comparegut en roda de premsa per valorar el proper partit dels blaugranes, que s’enfrontaran a la Cultural Lleonesa en el partit d’anada dels play-offs d’ascens a Segona Divisió A. El primer capità blaugrana, Sergi Palencia, ha destacat que “serà una eliminatòria molt bonica i molt oberta entre dos grans equips”. El lateral blaugrana ha afegit: “Tenen gent molt perillosa a dalt, com el golejador exblaugrana Benja, i, a més del bon joc ofensiu, defensivament reben pocs gols”.

Palencia també ha recordat: “Volem tornar a Segona A per treure’ns l’espina d’haver baixat fa dos anys. Seria molt maco tornar a pujar amb l’equip amb què vas baixar, seria molt especial per a tots i espero que ho puguem aconseguir”. Quant a la seva capitania –el capità més jove dels quatre equips campions de Segona B– i trajectòria al Club, el lateral dret ha destacat: “Porto molts anys al Barça, on tenim la filosofia de treballar al màxim, estic orgullós. Sóc un jugador de Club, em dec al FC Barcelona”.

Un altre dels capitans, Gerard Gumbau, també ha afegit: “La Cultural és un dels rivals més complicats, un conjunt al qual li agrada tenir la pilota i juguen amb un sistema ofensiu. Però volem tornar a pujar a la Segona A, que és la categoria màxima on pot jugar un filial”. “Hem d’intentar donar el màxim i, a través del nostre joc, poder passar l’eliminatòria. Espero que el Mini estigui ple”, ha afegit.

El migcampista culer també ha assegurat: “Si hi ha un penal, tinc plena confiança per llançar-lo”. Finalment, Gumbau ha recalcat: “Ser un dels capitans és una gran experiència, intentem donar consells i suport al màxim als companys. És un orgull”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut