Gerard López: “Esperem un Miniestadi ple i amb molt d’ambient”

Gerard López: “Esperem un Miniestadi ple i amb molt d’ambient”

L’entrenador del filial barcelonista ha destacat també que “la Cultural Lleonesa és un conjunt molt treballat”, i ha afegit: “Ens enfrontem els dos millors equips de l’actual Segona Divisió B”

L’entrenador del filial blaugrana, Gerard López, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels play-offs d'ascens a Segona A davant la Cultural Lleonesa: “Esperem un Miniestadi ple i amb molt d’ambient, els jugadors s’ho mereixen. Recordo altres fases d’ascens amb molta emoció i l’estadi ple, i m’agradaria que dissabte també fos així. A Lleó també ens trobarem una ciutat bolcada i un estadi ple”. A més, ha afegit: “L’ambient i la gent ens ajudaran a ser més forts, animo tothom a venir”.

Pel que fa al rival, Gerard ha comentat: “La Cultural Lleonesa serà un rival molt complicat, han aconseguit el rècord de punts de la categoria. A més, són un equip molt treballat i molt competitiu. Ens enfrontem els dos millors equips de l’actual Segona Divisió B”. Quant als números, tot i ser l’equip més golejador de la Segona B (86 gols), ha recordat que els blaugranes són els segons amb només tres dianes menys (83). “A més, som dos dels equips menys golejats de la categoria”, ha afegit.

“Serà una eliminatòria molt maca, ens enfrontem els dos equips més golejadors de la categoria”

A més, l’entrenador culer ha explicat: “Per passar i aconseguir l’ascens s’ha de fer tot bé. Estem al punt somiat, i ara hem de contiunar sent al màxim competitius possible”. També ha afegit: “Hi ha un component d’il·lusió, però són emocions que esperem que ens ajudin”.

Pel que fa a un possible resultat al partit d’anada, Gerard s’ha mostrat clar: “És molt important no encaixar cap gol al nostre estadi, i durant la temporada hem demostrat ser un equip molt solvent. En l’aspecte esportiu ens pot anar molt bé jugar el primer partit al Mini”.

Finalment, l’entrenador blaugrana ha recalcat: “El nostre objectiu és pujar a Segona A de manera directa, i estem treballant per afrontar de la millor manera aquest repte”. “L’equip està entrenant-se a la perfecció, estic molt content amb el treball de tots”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut