Andreu Plaza: “Serà un partit al límit a nivell emocional”

Andreu Plaza: “Serà un partit al límit a nivell emocional”

El tècnic i Rafa López remarquen la importància de “liquidar l’eliminatòria aquest divendres i sense ensurts”

L’eliminatòria de quarts de final entre el Barça Lassa i el Palma Futsal es trasllada al Palau a partir d’aquest divendres (21.15 h, Esport 3/ Eurosport 2). Després de la primera victòria i de la bona imatge que va demostrar l’equip a Palma, per Andreu Plaza la clau serà “no especular pensant que tenim dues oportunitats i sortir com si només existís aquest segon partit”. Rafa López, per la seva banda, adverteix que el Palma Futsal arriba amb “molt a guanyar i poc a perdre”. “Necessitem el suport del Palau perquè no serà fàcil”, adverteix Plaza. En joc, una plaça per a les semifinals de la Lliga. “No pensem en res més que no sigui el Palma i no pensem en res més que en aquest proper partit”, insisteix Plaza. Rafa López recull el guant. “Arribem amb bones sensacions i intentarem no donar cabuda ni als dubtes ni a les sorpreses”,  diu el cordovès. L’equip arriba mentalitzat a la cita i a punt per l’estrena del play-off al Palau.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa:

CENTRATS: “No podem especular. Seria perillós pensar que tenim dues oportunitats. Volem liquidar l’eliminatòria divendres i sense ensurts. No pensem en res més que no sigui el Palma i no pensem en res més que en aquest proper partit”

FACTOR PALAU: “Necessitem molt el suport de l’afició perquè no serà fàcil i el partit no tindrà res a veure amb el que va passar a Palma. Ells vindran d’una altra manera i nosaltres també canviarem coses. Serà diferent i serà un partit al límit a nivell emocional”

Declaracions de Rafa López, jugador del Barça Lassa

PALMA: "Ells vindran amb menys pressió. Segurament davant la seva afició, amb 4.000 persones a les grades, els jugadors del Palma havien de demostrar alguna cosa més. Ara tenen molt a guanyar i poc a perdre”

SENSACIONS: “Nosaltres vam fer un bon partit a Palma i hem de seguir en la mateixa línia. Arribem amb bones sensacions i intentarem no donar cabuda ni als dubtes ni a les sorpreses ".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut