Local

Així serà el Next Generation Tournament de l’Eurolliga per al júnior del Barça Lassa

Els blaugranes són els vigents campions d’aquest torneig i tindran en el seu grup el CFBB París, el CSKA de Moscou i l’Estrella Roja

El Barça Lassa júnior marxa aquest dimecres cap a Istanbul per disputar el Next Generation Tournament, l’anomenada Eurolliga júnior. Els blaugranes són els vigents campions d’aquesta competició després que el curs passat, a Berlin, els homes d’Alfred Julbe realitzessin un campionat esplèndid i s’emportessin per primer cop el títol. Del dijous 18 al diumenge 21 els vuit millors equips júniors d’Europa seran també protagonistes a Istanbul i tots els partits del Barça Lassa seran oferts per Esport3.

L’equip, al complet

Alfred Julbe és l’entrenador principal d’un equip que compta amb els exjugadors Jaume Comas i Jaka Lakovic com a assistents. Aquest trident de tècnics són també els encarregats de dirigir durant la temporada l’equip de la LEB Or, que ja ha acabat de competir.

Pel que fa a jugadors, el  Barça compta en la posició de base amb tres homes: Arnas Velicka, Raimon Carrasco i Héctor Aza. Tots tres es combinen pel que fa a l’anotació, penetració cap a cistella i la visió de joc, sent Velicka un dels jugadors més incisius de l’equip.

Talent exterior i interior

Pel que fa a les posicions d’escorta i aler, Andrija Marjanovic, Alex Esteban, David Font i Miquel Puig formen una línia exterior en què el cadet Tom Digbeu també ha estat convocat. Tots ells poden anotar des de l’exterior i també són intensos en l’aspecte defensiu.

En el joc interior el Barça Lassa compta també amb talent, alçada i tir exterior. El capità Sergi Martínez és un dels referents de l’equip i pot combinar també la posició d’aler, mentre que Omar Dieng, Luka Samanic i Nikola Zizic completen el joc interior.

Més notícies aquí