Local

Les lligues guanyades a l’última jornada: La Corunya (III)

El Barça va aixecar la seva 14a Lliga en la darrera jornada després de superar el Sevilla (5-2) i l’empat sense gols del Deportivo a Riazor contra el València

Els de Luis Enrique lluitaran fins a l’últim minut aquesta Lliga diumenge al Camp Nou davant l’Eibar. Tot i això, els blaugranes no depenen d’ells mateixos per revalidar el títol de campions per tercera temporada consecutiva. Seguim amb la sèrie de les cinc darreres lligues guanyades a la darrera jornada. Aquest dimarts revivíem la de la temporada 1992/93, en què el Madrid arribava líder, a un punt del Barça, però la derrota contra el Tenerife i el triomf blaugrana contra la Reial Societat (1-0) va donar el títol als homes de Johan Cruyff.

Avui recordem la del curs 1993/94. Els barcelonistes estaven pendents de La Corunya la temporada 1993/94 amb Johan Cruyff a la banqueta blaugrana. El Barça arribava a la darrera jornada a un punt del Deportivo de la Corunya. Els barcelonistes van fer els deures en guanyar per 5-2 el Sevilla al Camp Nou i el guió somiat pels culers es va complir a la perfecció.

El conjunt gallec, que rebia la visita del València a Riazor, va acabar el duel sense gols tot i disposar d’un penal a favor fallat per Djukic al minut 90. Una pena màxima que el porter valencianista González va aturar. Un resultat que deixaria el Barça i el Deportivo empatats a 56 punts, però amb els blaugranes líders i campions de Lliga pel goal average. El Camp Nou va embogir amb la 14a Lliga del Barça.