Les lligues guanyades a l’última jornada: La Corunya (III)

Les lligues guanyades a l’última jornada: La Corunya (III)

El Barça va aixecar la seva 14a Lliga en la darrera jornada després de superar el Sevilla (5-2) i l’empat sense gols del Deportivo a Riazor contra el València

Els de Luis Enrique lluitaran fins a l’últim minut aquesta Lliga diumenge al Camp Nou davant l’Eibar. Tot i això, els blaugranes no depenen d’ells mateixos per revalidar el títol de campions per tercera temporada consecutiva. Seguim amb la sèrie de les cinc darreres lligues guanyades a la darrera jornada. Aquest dimarts revivíem la de la temporada 1992/93, en què el Madrid arribava líder, a un punt del Barça, però la derrota contra el Tenerife i el triomf blaugrana contra la Reial Societat (1-0) va donar el títol als homes de Johan Cruyff.

Avui recordem la del curs 1993/94. Els barcelonistes estaven pendents de La Corunya la temporada 1993/94 amb Johan Cruyff a la banqueta blaugrana. El Barça arribava a la darrera jornada a un punt del Deportivo de la Corunya. Els barcelonistes van fer els deures en guanyar per 5-2 el Sevilla al Camp Nou i el guió somiat pels culers es va complir a la perfecció.

El conjunt gallec, que rebia la visita del València a Riazor, va acabar el duel sense gols tot i disposar d’un penal a favor fallat per Djukic al minut 90. Una pena màxima que el porter valencianista González va aturar. Un resultat que deixaria el Barça i el Deportivo empatats a 56 punts, però amb els blaugranes líders i campions de Lliga pel goal average. El Camp Nou va embogir amb la 14a Lliga del Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut