Els dos cadets del Barça Lassa, a la fase final del Campionat d’Espanya

Els dos cadets del Barça Lassa, a la fase final del Campionat d’Espanya

Tots dos equips es van clasificar en guanyar els tres partits de les respectives Fases Sector aquest cap de setmana i disputaran la fase final entre el 31 de maig i el 4 de juny

El Cadet A i el Cadet B del FC Barcelona Lassa han tancat un bon cap de setmana de competició i han aconseguit el bitllet per a la fase final del Campionat d’Espanya. Entre el divendres i el diumenge es van disputar les Fases Sector de la categoria cadet, i els dos equips blaugrana van aconseguir la classificació en guanyar els tres partits dels respectius grups.

El ple de victòries dels dos equips de la categoria va significar la classificació directa. El Cadet A d’Enrique Gallego competia a Urduliz (Biscaia) en el grup B, i en el primer partit es va imposar al conjunt amfitrió, l’Urduliz Eskubaloia, per 24-36. El dissabte va superar amb claredat els Escolapis de Calasancio per 13-47 i, finalment, diumenge va guanyar l’Anaitasuna –el mateix rival que va tenir el primer equip en partit de la Lliga Asobal- per 33-26.

A La Cañada (Almeria), el Cadet B disputava la Fase Sector en el grup H. L’equip dirigit per Jordi Jodar i Adrià Blanco també va fer ple de triomfs. Es va estrenar el divendres amb victòria contra el Pozuelo de Calatrava per 23-33, i el dissabte va fer el mateix contra l’Urci Almeria per 21-29. El Cadet B blaugrana va certificar la seva classificació per a la fase final amb un tercer triomf contra el BM Mislata per un ajustat 27-28.

D’aquesta manera, els dos equips cadets del FC Barcelona Lassa estaran a la cita final del Campionat d’Espanya que es disputarà entre el 31 de maig i el 4 de juny, amb seus encara per confirmar. Els rivals dels equips blaugrana en aquesta fase final seran el BM Granollers, el BM La Roca, l’Auseva Maristas, el Seis do Nadal, el Cajasur Còrdova i l’Agustinos d’Alacant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut