Les Lligues guanyades a l’última jornada: Valladolid (IV)

Les Lligues guanyades a l’última jornada: Valladolid (IV)

El Barça de Guardiola va haver d’arribar fins als 99 punts en la darrera jornada de la temporada 2009/10 per aconseguir la seva segona Lliga consecutiva

Continuant amb la sèrie de les Lligues guanyades a la darrera jornada, aquest dijous ens traslladem al 16 de maig del 2010. Al Camp Nou, el FC Barcelona rebia el Valladolid amb l’obligació de sumar un triomf que certifiqués un dels títols que més ha costat de guanyar en els últims anys. El frec a frec mantingut entre el Barça i el Reial Madrid es va traslladar fins a l’última jornada i va obligar els blaugranes a aconseguir la suma de 99 punts –tot un rècord en el seu moment- per aixecar el campionat.

Un gol de Luis Prieto en pròpia porteria i un de Pedro en la primera mitja hora de partit va sentenciar un enfrontament que Messi, amb dos gols, va arrodonir durant el segon acte. Aquella Lliga va ser la segona de les tres consecutives que va aixecar Guardiola com a tècnic del Barça en un curs en què es van sumar tres títols més: la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut