Local

La temporada més golejadora de Ferrao al Barça

El brasiler ja ha fet 31 gols a la lliga i 35 en total, superant els 31 gols que va marcar en la seva primera temporada com a blaugrana

Ferrao ha superat tots els seus registres golejadors al Barça aquesta temporada. El brasiler acredita més d’un gol de mitjana per partit a la lliga, amb 31 gols en 30 partits disputats fins ara (només s’ha perdut el partit a la pista de Santiago per lesió). Ferrao ha marcat en 21 dels 30 partits disputats, amb 4 doblets i 3 hattricks inclosos a la lliga contra Jumilla, Peníscola i Gran Canària.

En total, i comptant totes les competicions, Ferrao ha marcat 35 gols en 35 partits disputats. Va marcar un doblet a la pista del Llevant a la Copa del Rei (5-4), i també va marcar un gol a la final de la Copa Catalunya contra Catgas (6-4) i en els quarts de final de la Copa d’Espanya contra Xota (2-2).

Amb els actuals registres, Ferrao ha superat la seva millor marca golejadora al club. Durant la seva primera temporada al Barça, Ferrao va marcar 31 gols (27 a la lliga, 1 a la Copa d’Espanya i 3 a la UEFA Futsal Cup), mentre que la temporada passada va fer 24 gols (20 a la lliga i 4 a la Copa del Rei).

Ferrao comparteix el podi de màxims golejadors del Barça amb Dyego, autor de 23 gols aquesta temporada i amb Adolfo, que ha marcat 21 gols fins ara. A més, Ferrao també és el segon màxim assistent de l’equip amb 14 passades de gol, només per darrera de Dyego, que n’ha fet 16.

Més notícies aquí