La temporada més golejadora de Ferrao al Barça

La temporada més golejadora de Ferrao al Barça

El brasiler ja ha fet 31 gols a la lliga i 35 en total, superant els 31 gols que va marcar en la seva primera temporada com a blaugrana

Ferrao ha superat tots els seus registres golejadors al Barça aquesta temporada. El brasiler acredita més d’un gol de mitjana per partit a la lliga, amb 31 gols en 30 partits disputats fins ara (només s’ha perdut el partit a la pista de Santiago per lesió). Ferrao ha marcat en 21 dels 30 partits disputats, amb 4 doblets i 3 hattricks inclosos a la lliga contra Jumilla, Peníscola i Gran Canària.

En total, i comptant totes les competicions, Ferrao ha marcat 35 gols en 35 partits disputats. Va marcar un doblet a la pista del Llevant a la Copa del Rei (5-4), i també va marcar un gol a la final de la Copa Catalunya contra Catgas (6-4) i en els quarts de final de la Copa d’Espanya contra Xota (2-2).

Amb els actuals registres, Ferrao ha superat la seva millor marca golejadora al club. Durant la seva primera temporada al Barça, Ferrao va marcar 31 gols (27 a la lliga, 1 a la Copa d’Espanya i 3 a la UEFA Futsal Cup), mentre que la temporada passada va fer 24 gols (20 a la lliga i 4 a la Copa del Rei).

Ferrao comparteix el podi de màxims golejadors del Barça amb Dyego, autor de 23 gols aquesta temporada i amb Adolfo, que ha marcat 21 gols fins ara. A més, Ferrao també és el segon màxim assistent de l’equip amb 14 passades de gol, només per darrera de Dyego, que n’ha fet 16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut