Felip Ortiz ja va guanyar a la Cultural un play-off d’ascens

Felip Ortiz ja va guanyar a la Cultural un play-off d’ascens

L’ara segon entrenador del Barça B, va ascendir amb el filial a 2a A la temporada 1997/98 derrotant entre altres a la Cultural Lleonesa

Durant la carrera d’un futbolista es juga contra mil i un equips i es guarden mil i una anècdotes. Però el que ara és segon entrenador del Barça B s’ha trobat amb una molt especial. I és que Felip Ortiz, ex porter del Barça B, ja va jugar-se un play-off d’ascens contra la Cultural Lleonesa, rival ara d’un filial on ell és entrenador. A més, el Barça B va acabar pujant després de guanyar al Reial Madrid Castella al Santiago Bernabéu (0-2).

0-1 a León i 5-2 al Miniestadi

Va ser la temporada 1997/98 quan el filial que dirigia Gonzalvo es va enfrontar a la Cultural Lleonesa, Cadis i Reial Madrid Castella a la lligueta de la fase d’ascens a 2a A. El primer partit, al Reino de León, el va jugar sota pals Felip Ortiz i va acabar amb victòria blaugrana (0-1) amb gol de Mario Rosas. A la quarta jornada, la Cultural va visitar el Miniestadi, on també es va imposar el Barça B (5-2) gràcies als gols de Luis García (2), Jofre (2) i l’actual entrenador del Juvenil A, Gabri, amb un gol.

Ascens al Santiago Bernabéu

Aquell play-off es va acabar pujant ni més ni menys que al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid Castella. Després de guanyar al filial blanc (5-0) al Miniestadi, l’última jornada es van jugar l’ascens al Santiago Bernabéu els dos filials. El Barça B es va imposar (0-2) amb gols de Luis García i Miguel Ángel i va ascendir a la categoria de plata. Ara, tocarà fer-ho al Reino de León passant abans pel partit del Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut