FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): Ens hi va la Lliga

FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid (prèvia): Ens hi va la Lliga

17.15 h, GOL: Els dos equips poden sortir campions del Mini en un duel descomunal corresponent a la 29a jornada

I ha arribat un nou dia gran per al Barça Femení. En una temporada en què ha fet història plantant-se a semis de la Champions League, pot viure una nova tarda màgica al Miniestadi. A partir de les 17.15 hores s’hi jugarà la Lliga amb l’Atlètic de Madrid. El frec a frec sensacional entre els dos equips arriba al punt àlgid amb un duel directe a la penúltima jornada. Hi arriben empatats de punts i els dos en poden sortir campions.

Tot és possible

El Barça guanyarà la Lliga si venç per dos gols. Si ho fa per un es distanciarà a tres punts amb el goal-average general, molt favorable (el particular quedaria igualat). Un empat afavoriria l’Atlètic, que es col·locaria líder gràcies al 2-1 de la primera volta, però es decidiria tot a l’última jornada. En canvi, qualsevol victòria visitant sentenciaria el campionat per al bàndol matalasser.

Es preveuen, doncs, emocions fortes en un Miniestadi que tornarà a presentar una gran entrada, tenint en compte el ritme d’entrades –gratuïtes– sol·licitades. L’afició es trobarà amb dos equips en una gran forma. I és que les blaugranes encadenen onze victòries consecutives, mentre que les blanc-i-vermelles no han perdut ni un sol partit en tota la temporada.

L’últim a casa de Xavi Llorens

El d’aquesta tarda serà l’últim partit com a local de l’entrenador Xavi Llorens, després de l’anunci que tancava la seva etapa d’onze anys al capdavant de l’equip. El tècnic barceloní es vol acomiadar amb la cinquena Lliga en sis temporades, recuperant el tron que es va escapar pels pèls en la passada edició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut