El Juvenil, preparat pel debut a la Copa d’Espanya 2017

El Juvenil, preparat pel debut a la Copa d’Espanya 2017

Els de Martí Graells s’estrenen en l’eliminatòria de quarts de final contra el Maristas Valencia a domicili (dissabte, 16 hores)

El Barça Juvenil, flamant campió de lliga amb  30 victòries en 30 partits disputats, disputa aquest dissabte la primera eliminatòria de la Copa d’Espanya. Els de Martí Graells s’estrenen als quarts de final a partit únic a la pista del Maristas Valencia. Serà un partit difícil contra un rival que ve d’eliminar al Burela als vuitens de final (5-2).

El tècnic Martí Graells adverteix que “serà un partit molt complicat” i està convençut que guanyarà l’equip que “gestioni millor les emocions”. L’objectiu dels blaugrana és “mantenir el bon nivell de joc i la regularitat demostrada durant tota la temporada”. Per a aquest partit, Martí Graells pot comptar amb 4 reforços de luxe que han fet bona part de la temporada amb el filial campió de Segona Divisió. Són el porter Sahuquillo, Xavi Cols –que també ha debutat amb el primer equip-, Luis Garcia i Khalid.

El Barça, que va guanyar per última vegada la Copa d’Espanya el 2015, vol reconquerir un títol que la temporada passada se li va escapar a la final contra ElPozo a la tanda de penals. El Barça té 4 Copes d’Espanya al seu palmarès i les va guanyar de forma consecutiva els anys 2012,2013, 2014 i 2015. De fet, a la plantilla encara s’hi mantenen 5 jugadors que van guanyar el títol del 2015. Són Xavi Cols, Juanjo, Luis García, Khalid i Nil Closas. Tots 5 jugaran demà a València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut