El Barça Lassa júnior ja és a Istanbul per disputar el Next Generation Tournament

El Barça Lassa júnior ja és a Istanbul per disputar el Next Generation Tournament

L’equip d’Alfred Julbe, que ha viatjat aquest dimecres cap a Istanbul, debutarà aquest dijous al matí (10h) contra el CFBB París

L’actual defensor del títol de l’Eurolliga júnior, el Barça Lassa, ja es troba a Istanbul on a partir d’aquest dijous 18 de maig disputarà el Next Generation Tournament. Els blaugranes, que el 2016 a Berlin es van fer amb el trofeu, debutaran contra el CFBB París dijous (10h, Esport3), mentre que el divendres se les hauran contra el CSKA de Moscou (10h, Esport3) i el dissabte contra l’Estrella Roja (11h, Esport3).

Coneixen la pista

Els 12 jugadors convocats per Alfred Julbe –els 11 que formen part de l’equip i també el cadet Tom Digbeu- han provat aquest dimecres per la tarda la pista en què disputaran els partits de la primera fase, l’Ahmed Comert Spor Salonu, seu en què els vuit millors equips d’Europa Sub 18 disputaran els seus partits.

Cal recordar que, en cas d’acabar com a primers de grup, la final es disputaria al Sinan Erdem Dome, seu de la Final Four de l’Eurolliga sènior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut