FC Barcelona Lassa – Citylift Girona CH: Un comiat del Palau amb una celebració final

FC Barcelona Lassa – Citylift Girona CH: Un comiat del Palau amb una celebració final

(21.00 hores, Barça TV) Ricard Muñoz viurà el seu últim partit al pavelló blaugrana en un duel que acabarà amb l’entrega del trofeu de l’OK Lliga

Serà un partit d’allò més especial. El Barça Lassa – Citylift Girona (21.00 h, Barça TV i OK Lliga TV) serà un duel emotiu, ja que Ricard Muñoz s’acomiadarà del Palau Blaugrana i l’equip rebrà el trofeu que l’acredita com a campió de l’OK Lliga. “És un dia especial perquè serà un punt i final a una etapa molt maca. Deixaré moltes coses enrere, molts records –gairebé tots bons– i intentaré gaudir-ho el màxim”, expressa Ricard Muñoz.

En la penúltima jornada de l’OK Lliga, el Girona visitarà el Palau Blaugrana ocupant la 12a posició. L’equip entrenat per l’exblaugrana Ramon Benitol –liderat a la pista per Raul Pelicano (26 gols) i a la porteria amb Llaverola– té l’esperança de segellar la permanència abans d’arribar a l’última jornada. “Serem el Barça de tota la temporada, sortirem amb la intenció de sumar els tres punts per respecte a la competició, ja que ells s’hi estan jugant molt”, comenta el tècnic blaugrana.

En el mateix sentit s’expressa Lucas Ordoñez: “No podem sortir relaxats i ho haurem de donar tot”. “Tenim moltes ganes de gaudir d’aquest últim partit a casa; intentarem fer-ho tan bé com sigui possible i que sigui un espectacle”.

Homenatge a Ricard Muñoz i entrega del títol de l’OK Lliga

Abans de l’inici del partit es realitzarà un homenatge de comiat a Ricard Muñoz, propietari de la banqueta blaugrana des del març del 2013 i que ha guanyat un total de 13 títols. El darrer a aconseguir-se és una OK Lliga que es rebrà demà un cop acabi el partit. El capità Aitor Egurrola rebrà el trofeu de la mà d’Ignacio González, vicepresident de la Federació Espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut