L’UNES FC Barcelona, campió de la Copa Catalunya!

L’UNES FC Barcelona, campió de la Copa Catalunya!

El primer equip del bàsquet en cadira de rodes tanca la temporada amb un títol important

L’UNES FC Barcelona ha posat punt i final a la temporada amb el títol de la Copa Catalunya. L’equip blaugrana va haver de superar el CEM l’Hospitalet a les semifinals (61-36), mentre que a la gran final va vèncer el Global Basket de Sabadell per un ajustat 54-49.

L’equip vallesà, botxí en les últimes temporades de l’UNES en aquesta competició, no va poder aquest cop amb un Barça que es va mostrar molt sòlid des de l’inici. El 14-14 del primer quart i el 28-28 amb el qual es va arribar al descans va demostrar la igualtat entre tots dos equips, però en el tercer quart la defensa blaugrana va trencar el partit i va situar el 42-34 al final del tercer quart.

En el quart definitiu l’UNES va saber gestionar l’avantatge aconseguit i el triomf va ser un fet amb el 54-49 que donava la Copa Catalunya al Barça.

El pròxim curs, a la Divisió d’Honor B

L’UNES FC Barcelona, degut a la reestructuració del bàsquet en cadira de rodes, i al fet d’haver estat dels millors equips de la Primera Divisió, jugarà el curs 2017/18 a la Divisió d’Honor B, categoria de nova creació. A partir d’ara hi haurà tres divisions: la Divisió d’Honor, la Divisió d’Honor B i la Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut