Bartomeu, a la inauguració de l'exposició 'Minut 111'

Bartomeu, a la inauguració de l'exposició 'Minut 111'

El president ha acompanyat l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, a l’acte celebrat a Can Negre sobre la mostra fotogràfica de Jordi Cotrina que recull els darrers 25 anys de la història del Club

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha acompanyat avui l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, a la inauguració de l’exposició ‘Minut 111’, una selecció de fotografies del llibre del mateix nom del fotoperiodista Jordi Cotrina. Prenent com a punt de partida la icònica fotografia del gol de Ronald Koeman a Wembley, Cotrina presenta un viatge a través d’una selecció d’imatges d’autor recollides durant els darrers 25 anys de la història del primer equip del Barça, que inclou la primera Copa d’Europa i les altres quatre Champions, passant per moments destacats dins i fora del terreny de joc.

A l’acte, celebrat en el Centre Jujol Can Negre de Sant Joan Despí, també hi ha assistit el vicepresident primer, Jordi Cardoner i el director executiu, Òscar Grau, a més de l’autor, Jordi Cotrina, fotògraf esportiu d’El Periódico de Catalunya, que compta amb una llarga trajectòria professional i que, entre altres guardons, ha rebut el Premi a la Millor Fotografia de la Secretaria General de l’Esport (2005) i el Premi Quim Regàs de Periodisme (2012).

L’exposició és una selecció de 27 fotografies del llibre ‘Minut 111’, un llibre oficial del FC Barcelona, que presenta més de 150 imatges de grans dimensions impreses en un paper de gran qualitat, en una obra de gran format.

L’exposició s’emmarca en les commemoracions dels 25 anys de la primera Copa d’Europa de Wembley, que es va celebrar el 20 de maig passat i que culminarà amb la festa que se celebrarà al Camp Nou el 10 de juny. Aquesta festa serà un espectacle gratuït, dirigit als socis i aficionats, encaminada a reviure les emocions d’aquella jornada. Estarà configurada per una rebuda als herois de Wembley 92, un partit de futbol 7 en què també intervindran una selecció de jugadors llegendaris de nivell mundial, i un gran espectacle audiovisual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut