Ricard Muñoz s’acomiada del Palau Blaugrana

Ricard Muñoz s’acomiada del Palau Blaugrana

El tècnic ha rebut un homenatge en el seu últim compromís davant l’afició barcelonista després de quatre temporades i mitja en què s’han sumat 13 títols

Ricard Muñoz ha viscut una nit especial. El Barça Lassa – Citiylift Girona ha estat el darrer partit al Palau Blaugrana del tècnic, que deixarà la banqueta barcelonista després del partit de dissabte vinent contra el Liceo. L’entrenador del primer equip d’hoquei patins des del març de 2013 s’ha acomiadat després de quatre temporades i mitja en què s’han sumat 13 títols.

En el preludi del matx, Ricard Muñoz ha rebut un homenatge de comiat. S’ha projectat un vídeo commemoratiu al videomarcador del Palau i els jugadors, que han lluït una samarreta amb el lema “Gràcies, Ricard!”, li han fet al passadís. El tècnic, de la mà d’Aitor Egurrola, ha rebut una samarreta blaugrana firmada per tot l’equip i cos tècnic. I el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca també li ha fet entrega d’un obsequi.

Ja després del partit, l’equip ha rebut el títol de l’OK Lliga –la 4a consecutiva amb Ricard Muñoz- i el mateix Ricard Muñoz ha agafat el micròfon per agrair el suport rebut al llarg de la seva etapa al Palau.

Ricard Muñoz va anunciar el mes de març que deixaria la banqueta blaugrana un cop finalitzés aquesta temporada. Ho farà amb un palmarès de 13 títols i 204 partits i seguirà vinculat al Club, dins el projecte Masia 360º.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut