Andreu Plaza: “El Palau ens ha d’ajudar molt demà”

Andreu Plaza: “El Palau ens ha d’ajudar molt demà”

El tècnic està convençut que el suport del públic pot ajudar a decantar un partit que s’acabarà decidint per “petits detalls”, mentre que Paco Sedano adverteix que no n’hi haurà prou amb la intensitat i que serà clau “jugar amb intel·ligència” per guanyar

“Necessitem el Palau”. Andreu Plaza ha parlat clar a la prèvia del segon partit de semifinals que el Barça Lassa afronta sense marge d’error després de la derrota a Múrcia. “Serà un partit d’emocions fortes” avisa Plaza. El porter Paco Sedano coincideix. “Haurem de jugar amb cap o no guanyarem”, adverteix el capità. “El públic pot ajudar-nos a decantar la balança a favor nostre”, explica Andreu Plaza. “Esperem un Palau a rebentar”, reconeix Sedano. Aquest dimecres,  a partir de les 21,30h, el Barça Lassa se la juga a la lliga. I l’afició, més que mai, haurà de fer el paper del sisè home.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

AFICIÓ: “Ara necessitem el Palau per intentar guanyar aquest segon partit. Abans de perdre a Múrcia havíem de guanyar dos partits, un a domicili, i ara estem igual però ja no tenim xarxa. El Palau ens ha d’ajudar molt, com sempre. Serà un gran espectacle i animo a venir a l’afició. El públic pot ajudar-nos a decidir un partit que serà de petits detalls i a decantar la balança a favor nostre”.

EMOCIONS: “No esperem un marcador obert. Serà un partit d’emocions fortes, de nervis, de controlar les ansietats i les emocions i de fallar el menys possible. La majoria de jugadors estan acostumats a partits com aquest i hem de saber jugar amb un marcador ajustat i gestionar bé els temps del partit”.

Declaracions de Paco Sedano, capità del Barça Lassa

CLAUS: “L’equip està molt conscienciat. S’ha de guanyar sí o sí. Està clar que sortirem a totes, però no n’hi haurà prou amb sortir molt intensos, també haurem de jugar amb cap o no guanyarem. Esperem un Palau a rebentar i no queda una altra opció que no sigui la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut