Insígnies de plata per als socis que van arribar al Club l’any 1992

Insígnies de plata per als socis que van arribar al Club l’any 1992

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en dos actes celebrats a l’Auditori 1899

L’Auditori 1899 ha estat aquest dilluns i aquest dimarts, l’escenari dels primers actes de lliurament d’insígnies de plata que ha guardonat 250 socis que es van vincular al Club durant l’històric 1992 en el què el Barça va aconseguir la seva primera Copa d’Europa a Wembley i la ciutat de Barcelona va ser seu dels Jocs Olímpics. 

Aquests han estat els dos primers actes que s’efectuaran per fer els lliuraments de les insígnies de plata als més de 1.700 aficionats que es van fer socis durant aquell any olímpic.

Els lliuraments d’insígnies han estat presidits pel vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat pel directiu responsable del moviment penyístic, Pau Vilanova.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys al Barça i ha recordat que es van vincular al Club en un any molt especial com va ser aquell 1992: “Ara podem rememorar aquells moments de Wembley en el que ens vam convertir en un Club guanyador i vam iniciar el camí de l’èxit que hem viscut els darrers anys”.

El vicepresident blaugrana ha encoratjat els presents a participar en els actes de commemoració de Wembley 92, com poden ser els col·loquis que se celebraran els dies 7, 8 i 9 de juny, i molt especialment l’espectacle lúdic esportiu que tindrà lloc el dia 10 al Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut