Xavi Pascual: “L’últim partit al Palau sempre és emotiu”

Xavi Pascual: “L’últim partit al Palau sempre és emotiu”

El tècnic vol que l’afició pugui acomiadar Noddesbo i Lazarov “com es mereixen” en el darrer partit de la temporada a casa amb la visita de l’Osca, primer rival a la Copa del Rei

El Barça Lassa disputarà aquest dissabte (17 hores) l’últim partit de la temporada al Palau Blaugrana. Abans d’afrontar la VELUX EHF Final4 i la Copa del Rei, els blaugrana diran adéu a l’afició amb el partit que tancarà la Lliga Asobal. El Bada Osca será l’equip que donarà per finalitzat el curs al Palau, en un duel ple d’emotivitat. En la prèvia del partit, Xavi Pascual ha reconegut que “l’últim partit de la temporada al Palau sempre és emotiu”, en referència als adéus de Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov. Tots dos jugadors viuran l’última cita al Palau vestits de blaugana, i el tècnic creu que “la gent els ha d’acomiadar com es mereixen”.

El Bada Osca serà el mateix rival contra el que el Barça Lassa disputarà els quarts de final de la Copa del Rei el proper divendres 9 de juny, però Xavi Pascual no creu que el duel de Lliga condicioni el de Copa: “Ni ells ni nosaltres, si tinguéssim alguna eina amagada per jugar el partit de Copa, la mostraríem”. A continuació, el tècnic ha reconegut que “el focus de l’equip està 100% a Colònia”.

Sobre l’últim rival a la Lliga, Pascual ha explicat que “ha fet una molt bona temporada”. “És un bon partit que ens ha de servir per agafar ritme competitiu”, ha dit a continuació. Sense voler mirar més enllà, el tècnic culer espera un partit emotiu per dir adéu a dos jugadors, Noddesbo i Lazarov, que “han donat molt a l’equip i al Club, i han demostrat com s’ha de ser jugador del Barça”. Uns elogis especials per a Jesper Noddesbo, que aquest dijous va anunciar públicament que deixarà de ser jugador del Barça Lassa després de 10 temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut