El Campionat d’Espanya de Clubs, a la Ciutat Esportiva

El Campionat d’Espanya de Clubs, a la Ciutat Esportiva

El Pavelló de futbol sala dels equips inferiors del Barça acollirà la fase prèvia en categoria Cadet el proper cap de setmana (2-3-4 juny) i també la fase final en categoria Infantil (17-18 juny)

Arrenca el Campionat d’Espanya de Clubs en les categories Aleví, Infantil i Cadet. En categoria Cadet, el Barça serà l’amfitrió de la fase prèvia que es disputarà al Pavelló de Futbol Sala de la Ciutat Esportiva el proper cap de setmana amb la participació dels següents equips: FC Barcelona Lassa (Catalunya); CD Salesianos (Canàries); Gran Via 83 (Aragó); Xota (Navarra); Segorbe (Comunitat Valenciana). Els equips s’enfrontaran tots entre si amb format lligueta i el campió passarà a la fase final que es disputarà a Múrcia organitzada per l’Aljucer ElPozo (17-18 juny).

Aquest proper cap de setmana els horaris dels partits del Barça seran els següents: vs Segorbe (divendres 12h); vs CD Salesianos (divendres 20h); vs Xota (dissabte 18h); vs Gran Via 83 (diumenge 12h). L’accés a la Ciutat Esportiva serà lliure i gratuït.

Pel que fa a la categoria Aleví, el Barça disputarà la fase prèvia aquest cap de setmana a Tudela i s’enfrontarà als següents rivals: UVESA Ribera Navarra (Navarra); S&C Publicidad Aspe (Comunitat Valenciana); Ríos Renovables Azulejos Moncayo (Aragó) i CD Viator (Andalusia).

En categotria Infantil, el Barça queda exempt de la fase prèvia en ser l’amfitrió de la fase final que es disputarà a la Ciutat Esportiva el cap de setmana del 17 i 18 juny.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut