El Palau homenatja Noddesbo i Lazarov

El Palau homenatja Noddesbo i Lazarov

Els seus companys i els jugadors de l’Osca els han fet un passadís vestint una samarreta commemorativa i s’ha projectat un vídeo amb els millors moments de cadascun

Aquest dissabte el Palau Blaugrana ha viscut l’últim partit de Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov com a jugadors blaugrana. El partit contra el Bada Osca ha estat el comiat dels dos jugadors al pavelló després de 10 temporades disputades per part del danès, amb 38 títols fins al moment, i quatre per al macedoni, amb 21 copes al palmarès. Abans de deixar definitivament el Club, tots dos jugadors tenen la possibilitat de tancar la seva etapa a l’equip blaugrana amb dos títols més, ja que encara s’han de disputar la VELUX EHF Final Four (3 i 4 de juny) i la Final a Vuit de la Copa del Rei (9, 10 i 11 de juny).

Per una banda, cal recordar que Lazarov ja va anunciar al febrer que deixaria el club blaugrana al final de temporada i que jugaria, per dues temporades, amb l’HBC Nantes. I per l’altra, Noddesbo, en un acte molt emotiu, va anunciar dijous en roda de premsa que havia arribat a un acord amb el Club per posar el punt final a 10 temporades vestint la samarreta del Barça.

Samarretes i vídeo commemoratiu pels homenatjats

En els minuts previs al partit davant el Bada Osca, els jugadors de tots dos equips i l’staff tècnic blaugrana han format un passadís amb motiu del comiat. A més, ho han fet lluint unes samarretes en què s’hi podia llegir: "Jesper & Kiril, gracias por tanto". A banda d’aquest gest per part dels equips, al vídeomarcador del Palau s’ha projectat dos vídeos amb imatges dels millors moments de Jesper Noddesbo i Kiril Lazarov en les etapes respectives al Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut