“Serà una eliminatòria dura i molt igualada”

“Serà una eliminatòria dura i molt igualada”

Andreu Plaza i Sergio Lozano destaquen que tant el Barça Lassa com ElPozo arriben en el seu millor moment de la temporada a la semifinal i aposten per una sèrie de “partits molt intensos i extraordinaris per al públic”

El Barça Lassa s’ha entrenat aquest dijous per última vegada a Barcelona abans de viatjar demà a primera hora cap a Múrcia. A falta de només dos dies per al primer partit de la semifinal contra ElPozo, el tècnic Andreu Plaza i Sergio Lozano han atès els mitjans i han coincidit a remarcar la bona mentalitat amb què afronta la sèrie l’equip blaugrana.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

IGUALTAT: “Rival molt difícil. Serà una eliminatòria igualada, ja hem vist que els dos equips hem estat capaços de guanyar a la pista del rival. Els dos equips arribem en el nostre millor moment de la temporada. Ells han guanyat la Copa del Rei i han encadenat una bona sèrie de victòries seguides, i nosaltres venim de fer una eliminatòria molt seriosa contra Palma. Serà una eliminatòria molt igualada”.

MENTALITAT: “L’equip té fam de títols i és conscient del que ens juguem en aquesta eliminatòria. També sabem que arribar a la final podria significar la classificació per a la UEFA Futsal Cup –si Inter guanya l’altra semifinal– i aquest és un premi molt important i una de les fites que ens hem marcat a la secció”.

RIVAL: “ElPozo arriba amb la tranquil·litat d’haver guanyat dos títols ja aquesta temporada. Són un equip molt complet i ben estructurat, i amb molta experiència. Hem de tenir els peus a terra i ser conscients que juguem contra un rival molt complicat”.

ESPECTACLE: “Són partits intensos, al màxim nivell de concentració i que et porten al límit emocionalment i físicament. Hem de saber competir i tenir la paciència i la calma per jugar-los com cal. Per al públic són partits extraordinaris”.

Declaracions de Sergio Lozano, jugador del Barça Lassa

PRESSIÓ: “Sabem que sempre tenim la pressió de guanyar, però seria perillós caure en l’extramotivació, perquè l’ansietat mai és bona. L’equip arriba en un bon moment i amb moltes ganes. Sabem que serà molt dur, però confiem a tirar endavant la semifinal”.

CLAUS: “A Múrcia sempre és complicat, el públic pressiona molt i és una de les pistes més difícils. No podem cometre errors si volem guanyar. Hem de continuar en la mateixa línia de joc que hem demostrat als quarts. Venim de fer una eliminatòria molt seriosa contra el Palma i hem de jugar igual de sòlids a Múrcia, perquè contra ElPozo no podem fer concessions”.

PREPARATS: “Aquest equip ja ha demostrat que no es rendeix mai, i encara més amb totes les circumstàncies adverses d’aquesta temporada. El que tothom pot tenir per segur és que l’equip s’ho deixarà tot a la pista i farà l’impossible per guanyar”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut