Una golejada per tancar la Lliga juvenil

El Juvenil-Cadet tanca un any triomfal i l’Aleví-Benjamí inicia amb èxit el periple a la Copa Catalunya
Aquest cap de setmana va finalitzar la Primera Divisió Juvenil-Cadet, amb el Barça campió des de fa unes setmanes, i també va començar la Copa Catalunya per a l’Aleví-Benjamí. A continuació repassem els últims compromisos dels equips del planter femení blaugrana en aquestes competicions:

Levante Las Planas – Juvenil-Cadet (2-8)
L’últim partit de Lliga de la temporada per a les noies que dirigeix David Forcat va ser més complex del que va acabar indicant el marcador. I és que ben entrada la segona meitat el resultat era d’empat a dos. Sis gols en els últims 25 minuts van marcar la diferència davant d’un equip que va acabar amb deu jugadores. Les anotadores culers van ser Claudia Pina (3), Nuria Marin, Jordina Colomer, Andrea Martinez, Bruna Vilamala i Ainhoa Marin. D’aquesta manera, l’equip acabava la Lliga com a campió, amb 28 victòries i 2 empats, i amb 11 punts més que el segon, la DAMM.

Aleví-Benjamí – Fontsanta-Fatjó (6-1)
El quadre dirigit per Pablo Álvarez va encetar amb èxit el periple per la Copa Catalunya. A l’anada de les semifinals, les blaugranes van aconseguir un valuós 6-1 a la Ciutat Esportiva. Un avantatge que es va gestar principalment en el segon i el tercer quart. Emma Gálvez (2), Ylenia Estrella (2), Tatiana Pérez i Maria Calderón van ser les autores d’uns gols que les acosten a la gran final.