El Fòrum Samitier dedicarà tres jornades a parlar de la transcendència de la primera Copa d’Europa del Barça

El Fòrum Samitier dedicarà tres jornades a parlar de la transcendència de la primera Copa d’Europa del Barça

Periodistes, entrenadors i jugadors comentaran els dies 7, 8 i 9 de juny a l'Auditori 1899 el que va significar la victòria de Wembley, el llegat que va deixar Johan Cruyff i les vivències viscudes en aquella final

Emmarcat dins els actes de commemoració del 25è aniversari de la primera Copa d’Europa del FC Barcelona, aconseguida a l’estadi de Wembley el 20 de maig del 1992, els dies 7, 8 i 9 de juny tindrà lloc a l'Auditori 1899 el Fòrum Samitier Wembley25, configurat per tres jornades a les quals es comentran temes relacionats amb aquella Copa d’Europa.

Programades dins del Fòrum Samitier, com a homenatge a la figura de Jaume Llauradó, els tres col·loquis estaran protagonitzats respectivament per periodistes, entrenadors i membres d’aquella plantilla blaugrana del 92. L’objectiu d’aquestes jornades és el de poder descobrir vivències i experiències més personals relacionades amb la final de Wembley.

Programa dels tres col·loquis

El dimecres 7 de juny a les 18 h arrencarà la primera de les jornades que, amb el lema 'L’any que ens va canviar la vida', comptarà de ponents amb els periodistes Josep Maria Casanovas, Santi Nolla, Ramon Besa i Emilio Pérez de Rozas, amb Xavi Díaz de moderador.

El segon col·loqui tindrà lloc el dijous 8 de juny a les 18 h i tractarà 'El llegat de Johan', amb la intervenció dels entrenadors Vicente del Bosque, Javier Clemente i John Benjamin Toshack, amb el periodista Lluís Canut de moderador.

Finalment, el Fòrum Samitier Wembley25 es tancarà el divendres 9 de juny a les 12 h, amb una xerrada moderada per la periodista Pilar Calvo, que comptarà amb la participació dels jugadors de la plantilla del 92 Hristo Stóitxkov, Ronald Koeman, Guillermo Amor i Eusebio Sacristán, que juntament amb el segon entrenador, Carles Rexach, ens parlaran de les ‘Vivències de Wembley’.

Jornades obertes als socis, prèvia inscripció  

Tots els socis estan convidats a assistir a aquestes jornades, prèvia inscripció al formulari que es troba a l'espai de socis del web del Club (enllaç al final d'aquest text). Cada soci hi pot assistir amb un acompanyant.

Un cop registrats, rebran un correu amb les invitacions de la jornada a la qual s’hagin apuntat. Cal tenir present que les places són limitades a la capacitat de l’Auditori 1899 i a l’acabar cada acte hi haurà un petit refrigeri per als assistents.

Esgotades les localitats per als dies 8 i 9 de juny

La bona acollida que han tingut aquests col·loquis del Fòrum Samitier Wembley25, ja ha fet que s'hagi esgotat l'aforament de les jornades que se celebraran els dies 8 i 9 de juny, dedicades al "El llegat de Johan" i a les ‘Vivències de Wembley’, en les quals hi participaran tècnics i exjugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut