Luis Suárez, especialista a obrir el marcador aquesta temporada

Luis Suárez, especialista a obrir el marcador aquesta temporada

El davanter uruguaià ha estat l’encarregat de marcar el primer gol del FC Barcelona en disset ocasions aquesta temporada

Luis Suárez és més que un gran golejador. L’uruguaià, segon màxim golejador de la Lliga i de l’equip, està demostrant aquesta temporada que els seus gols serveixen també per obrir el marcador. El davanter blaugrana ha marcat 34 gols aquest curs entre totes les competicions. De totes aquestes dianes, la meitat han suposat el primer gol del Barça en el partit. Amb aquests 17 gols de Suárez, el Barça ha pogut iniciar el camí de la victòria en 15 ocasions.

Els gols de l’uruguaià que han suposat la primera diana en del matx per al Barça s’han repartit de la manera següent: 12 a la Lliga, 1 a la Supercopa d’Espanya, 3 a la Copa del Rei i 1 a la Lliga de Campions. De tots aquests, 14 han servit als de Luis Enrique per endur-se la victòria. En dues ocasions, al Clàssic de Lliga al Camp Nou i en el partit de tornada de semifinals contra l’Atlètic de Madrid a l’Estadi, el gol de Suárez ha acabat suposant l’empat final, si bé va servir als blaugranes per avançar-se.

Només en una ocasió en què l’uruguaià ha avançat el Barça en el marcador aquest curs els barcelonistes han acabat perdent. Va ser a Riazor contra el Deportivo, en el duel de Lliga corresponent a la jornada 27, que va acabar amb un resultat final de 2-1 favorable als gallecs. D’altra banda, Suárez ha obert el camí de grans golejades, com la remuntada històrica davant el PSG al Camp Nou (6-1) i la golejada al camp de l’Alabès (0-6)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut