Celebrat el 6è Congrés de Penyes Barcelonistes Francòfones

Celebrat el 6è Congrés de Penyes Barcelonistes Francòfones

19 penyes s’han reunit aquest cap de setmana a Casablanca en la sisena edició del Congrés de Penyes Francòfones, que ha comptat amb la presència del directiu Xavier Vilajoana

Aquest cap de setmana la ciutat de Casablanca (el Marroc) ha acollit la celebració del 6è Congrés de Penyes Francòfones, un acte organitzat per la Gent Blaugrana d’Anfa que ha aconseguit reunir un total de 19 penyes barcelonistes.

El Congrés va donar el seu tret de sortida el divendres 28 d’abril a la ciutat de Casablanca amb una visita turística de tres hores per la ciutat marroquina. L’acte de celebració oficial, però, no va ser fins diumenge, 30 d’abril, al matí al Saló de Most Events, que va obrir amb unes paraules de benvinguda de Youssef Bennani, president de la PB d’Anfa, i Antoni Freire, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de la Zona Món. A la tarda va tenir lloc el lliurament de records a les penyes assistents per part del FC Barcelona.

L’acte de cloenda va anar a càrrec de Xavier Vilajoana, membre de la Junta Directiva del FCB que, en acabar el seu parlament, va lliurar un Cilindre Institucional a Youssef Bennani. La jornada va finalitzar amb un sopar de gala.

La celebració del Congrés, que en tot moment va transcórrer en un ambient festiu i distès, va servir com a punt de trobada de 19 penyes internacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut