Acte commemoratiu del 25è aniversari de Wembley 92

Acte commemoratiu del 25è aniversari de Wembley 92

Se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia a l’Auditori 1899, on es presentarà la samarreta que el primer equip lluirà al partit contra l’Eibar, amb una inscripció en record de l’efemèride

Us informem que el proper dissabte, dia 20 de maig, a les 12 hores a l’Auditori 1899, tindrà lloc l’acte institucional de commemoració del 25è aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa, a l’estadi de Wembley, amb la participació del president del Club, Josep Maria Bartomeu; del vicepresident primer, Jordi Cardoner; del comissionat de Wembley 92, José Mari Bakero, i del periodista Pitu Abril, que farà una glossa d’aquella gran final.

En el decurs de l’acte es presentarà la samarreta que el primer equip lluirà al partit contra l’Eibar, amb una inscripció en record d’aquesta efemèride. Alhora, s’actualitzarà l’estat de les diferents accions commemoratives que es duran a terme fins al pròxim dia 10 de juny, quan se celebrarà l’acte central d’homenatge al Camp Nou.

Programació especial de Barça TV

Amb motiu del 25è aniversari de la victòria contra la Sampdoria, Barça TV emetrà des de demà dijous 18 de maig diversos programes especials per commemorar la fita aconseguida. A les 21 hores s’emetrà el reportatge Dream Team. El somni que va canviar el futbol, que repassa la història del Dream Team a partir del testimoni de jugadors i entrenadors del futbol espanyol destacats de l’època. Noms com els de Butragueño, Martín Vázquez, Fernando Hierro, Abel Resino, Fran, Donato, Jorge Valdano, Mijatovic, entre d’altres, recorden al llarg de gairebé una hora la importància d’aquell equip que va revolucionar el futbol.

El divendres 19, a les 21 hores, s’estrenarà el reportatge 1990-1991. La Lliga que ens va portar a Wembley, un documental de 52 minuts que repassa aquella Lliga des de dins amb els protagonistes i revivint alguns dels obstacles que la van acompanyar: la lesió de Ronald Koeman, la sanció de Hristo Stóitxkov i els problemes cardíacs de Johan Cruyff. Posteriorment, a les 22 hores, començarà el programa Minut 111, un concurs entre les Penyes del Barça, amb participació d’aficionats adults i infantils, que s’estrenarà divendres i que a partir del 22 de maig s’emetrà els dilluns, dimecres i divendres. El programa estarà presentat per Llucià Ferrer i Judit Esteban i culminarà amb el Congrés Mundial de Penyes.

El dissabte 20, el dia gran de la commemoració de Wembley, la celebració a Barça TV començarà a les 16 hores, amb la reemissió de la final de Wembley. A les 21.30 hores s’estrenarà Wembley, 92. Va ser mític, amb la història sobre la primera Copa d’Europa i el trajecte per aconseguir-la a través dels seus protagonistes. Posteriorment, a les 22.30 hores, s’emetrà una tertúlia especial d’aquella final amb la presència de Charly Rexach, Pilar Calvo, Pitu Abril, Josep Maria Minguella i José Mari Bakero.

Podeu veure la promoció del reportatge Wembley, 92. Va ser mític i de la programació especial de Barça TVa través d’aquests enllaços:

https://www.youtube.com/watch?v=WUxwlhkZOlk

https://www.youtube.com/watch?v=_8Fs4sN3-aE                                    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut