Darrera sessió de la temporada amb la ment a la final de Copa

Darrera sessió de la temporada amb la ment a la final de Copa

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar la final de dissabte davant l’Alabès

Tot a punt. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió preparatòria de la temporada. A més, Luis Enrique també ha comptat amb la presència del jugador del Barça B Marlon Santos. Els blaugranes han completat aquest darrer entrenament del curs amb la ment totalment posada en la final de la Copa del Rei davant l’Alabès, la qual es disputarà dissabte al Vicente Calderón (21.30 h).

L’expedició culer sortirà el mateix dissabte al matí en direcció a la capital espanyola per intentar aconseguir el seu tercer títol de Copa consecutiu. A més, la final davant el conjunt basc serà el darrer partit de Luis Enrique com a entrenador del primer equip, i l’entrenador asturià intentarà acomiadar-se del FC Barcelona amb un nou títol sota el braç, el qual seria el 9è en els seus tres anys com a tècnic blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut