Local

Retorn a la feina per preparar la final de Copa del Rei

Els disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova amb la novetat d’Aleix Vidal, que s’incorpora amb el grup, i Marlon i Aleñá, del Barça B

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dimecres a la Ciutat Esportiva. Després de dos dies de descans, el primer equip s’ha tornat a exercitar per preparar l’últim compromís de la temporada: la final de la Copa. Serà el dissabte contra l’Alabès i servirà per tancar el curs. En cas de conquerir el títol, seria la tercera temporada consecutiva que el Barça aconsegueix aquest trofeu. És a dir, des que Luis Enrique és a la banqueta del primer equip.

El tècnic asturià, que aquest dissabte complirà el seu darrer partit com a tècnic del Barça, ha dirigit l’entrenament d’aquest dimecres al matí al camp Tito Vilanova. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Marlon i Aleñá, del Barça B. La principal novetat ha estat Aleix Vidal, que s’ha incorporat amb el grup. Precisament el jugador blaugrana va lesionar-se en el partit de Lliga contra l’Alabès a Mendizorrotza el mes de febrer. L’entrenament també ha comptat amb la visita de Ronaldinho, que ha saludat els jugadors del Barça. 

Més notícies aquí