Nacho Rodríguez: “Treballarem molt dur per recuperar el prestigi del Barça”

Nacho Rodríguez: “Treballarem molt dur per recuperar el prestigi del Barça”

El mànager de gestió del Barça Lassa admet que ha estat un curs “decebedor” i que construiran “un equip competitiu per als pròxims anys”

Nacho Rodríguez ha fet balanç de la temporada del Barça Lassa un cop acabada la participació de l’equip blaugrana als play-offs. El mànager de gestió del Barça Lassa ha volgut demanar disculpes a l’afició “en el nom de la secció i del Club”, i ha qualificat la temporada com a “decebedora, frustrant i molt dolenta”. “No hi ha excuses i tots els que formem part de la secció som responsables del que ha passat”, ha assegurat Rodríguez.

Més exigència i compromís

“Crec que la història, la samarreta del Barça, no han estat a l’alçada del que s’ha demostrat. Treballarem molt dur per recuperar el prestigi i la imatge que sempre ha tingut el Barça i construir un equip competitiu per als pròxims anys”, ha assegurat l’exjugador blaugrana, reclamant més exigència.

“Estem analitzant, observant i veient com ha anat l’equip. En les pròximes setmanes construirem l’equip i la secció des de tots els punt de vista. Sí que puc garantir, de cara a la temporada que ve, que hi haurà més compromís, més disciplina i més professionalitat a la secció de bàsquet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut