Barça Lassa – CP Vic: Empat vibrant al Palau Blaugrana (4-4)

L’equip de Ricard Muñoz empata contra el tercer classificat en un partit emocionant i amb alternatives al marcador

Tornava l’OK Lliga al Palau amb un gran duel. Amb el títol al sarró, el Barça Lassa jugava contra el Vic, un dels grans de la competició, amb l’objectiu d’oferir la victòria i un bon espectacle a la seva afició. Els blaugranes han empatat (4-4) i el Palau Blaugrana ha gaudit del bon joc del seu equip, que ha remuntat un 0-2 advers i a punt ha estat d’endur-se els tres punts davant el conjunt osonenc.

La primera part ha estat una muntanya russa d’emocions. El Vic ha començat molt fort, i després de marcar el primer just començar, obra de Cristian Rodríguez, Roger Presas ha fet el segon, de penal, al minut 14. El 0-2 en contra ha fet reaccionar els culers, que han començat a assetjar la porteria osonenca. Després de fallar una falta directa i un penal, el Barça ha aconseguit un gran gol mitjançant Marc Gual (1-2, min 23). A només un segon per arribar al descans, Lucas Ordóñez ha agafat el rebuig del seu propi penal i ha marcat el 2-2.

El partit elèctric i amb alternatives de la primera meitat ha tingut la seva continuació a la segona. Als set minuts de la represa Pablo Alvárez ha iniciat una gran carrera que ha culminat gairebé caient amb un tir que ha significat el 3-2 per al Barça. Tot seguit, també Pablo Alvárez ha fet el 4-2 en una jugada afortunada. Els barcelonistes estaven en ratxa, però tan sols un minut més tard Cristian Rodríguez ha marcat de penal, i Bancells ha tornat a igualar el resultat al minut 40 (4-4). Fins al final del partit, els culers han gaudit de bones oportunitat per fer el cinquè, però el marcador no s’ha mogut més.

Amb aquest empat, el Barça suma 72 punts, i li resten només dos partits de Lliga al Palau, contra el Citylift Girona, i a la pista del Liceo en la darrera jornada del campionat.