Juvenil A – Sporting de Gijón: Empat que ho deixa tot per decidir (1-1)

Juvenil A – Sporting de Gijón: Empat que ho deixa tot per decidir (1-1)

Els de Gabri Garcia s’han avançat mitjançant Guerrero, però el visitants han igualat les forces d’una eliminatòria que es resoldrà a terres asturianes

El Juvenil A empata a un el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els jugadors de Gabri Garcia s’han avançat gràcies a l’astúcia de Guerrero a l’interior de l’àrea (1-0, min 25), però l’Sporting de Gijón ha igualtat les forces abans de la mitja part en una jugada aïllada en què la pilota ha rebotat en l’esquena del porter blaugrana abans de creuar la línia de gol (1-1, min 38). Tot i les múltiples ocasions del Barça i l’assetjament a la porteria visitant fins al darrer sospir, el marcador no s’ha mogut.

Els jugadors del Juvenil A han sortit al terreny de joc amb fam de victòria i conscients de la importància de cuidar els detalls, ja que poden decidir l’equip que passi als quarts de final. D’aquesta manera, la superioritat blaugrana s’ha traduït al lluminós amb un gol Guerrero que ha inaugurat el marcador en batre Cristian amb un remat des de l’interior de l’àrea (1-0, minut 25).

Gran reacció blaugrana

El Barça ha continuat dominant a través de la possessió i la pilota, però els visitants han empatat amb una jugada embolicada després d’una falta lateral (1-1, min 38). Els de Gabri Garcia han reaccionat oferint un desplegament ofensiu guiat per les botes de Guillemenot i Collado, que han canalitzat el joc d’atac culer. Malgrat generar múltiples ocasions de gol, cap s’ha pogut materialitzar per afrontar la tornada amb avantatge.

Ja a la segona meitat, tot i tenir una clara tendència ofensiva, els culers han mantingut una estructura compacta, sense fissures, ja que els gols encaixats a les eliminatòries a doble partit poden ser decisius. Arribats a la recta final del matx, Dani Garcia –sortint de la banqueta– ha estat una injecció d’adrenalina i ha augmentat les revolucions del joc. L’esperança per aconseguir el triomf ha estat viva fins al final, ja que quan restaven dos minuts per al xiulet final el porter visitant ha hagut de salvar un remat sota pals per evitar la victòria del Barça.

Finalment, empat a un que deixa l’eliminatòria per resoldre a terres asturianes. El partit es disputarà el proper cap de setmana a Mareo, ciutat esportiva de l’Sporting de Gijón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut