Descompte exclusiu per a socis al Club de Fitness DIR

Descompte exclusiu per a socis al Club de Fitness DIR

37% de descompte sobre la quota, amb accés als 21 clubs DIR en horari il·limitat, a nou centres de ioga i als Pàdel Outdoor i Pàdel Indoor. A més, per als socis amb carnet Zona Jove, cal afegir un 15% de descompte addicional.

El FC Barcelona vol facilitar els beneficis de l'activitat física als socis de l'Entitat mitjançant una promoció de serveis Premium amb el Grup DIR, líder en fitness.

Gràcies a aquest acord, els socis del Barça disposen d’un 37% de descompte en la quota mensual, amb accés als 21 centres DIR a Barcelona i Sant Cugat en qualsevol horari; gaudir de dotze hores al mes de pàdel outdoor i de deu hores al mes al Pàdel Indoor Sant Cugat; i accés a nou centres de ioga.

A més d’aquesta promoció, els socis blaugrana amb carnet Zona Jove, de 18 a 30 anys, així com els majors de 60 anys, disposen d’un 15% de descompte addicional sobre la quota.

El Grup DIR ofereix també un Pack de Benvinguda als nous membres, amb una sessió gratuïta amb un entrenador personal.

Per formalitzar la incorporació com a nous membres del Grup DIR, els socis poden tramitar-ho a les recepcions dels mateixos centres DIR, a través del correu dircorporate@dir.cat o al telèfon 931932130.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut