Local

Identitat FCB

Coneixement del Club, la seva història i els seus valors

Els valors del FC Barcelona han d’estar presents en tot l’itinerari formatiu dels nostres esportistes. Aquests valors són el respecte, l’esforç, la humilitat, el treball en equip i l’ambició. Des de La Masia creiem que els valors i les actituds s’aprenen i, per tant, els hem de fer viure a tots els agents del procés formatiu –els esportistes, els entrenadors i les famílies–, perquè els valors i les actituds forjaran la personalitat de l’esportista.

Els continguts educatius que oferim tenen com a denominador comú el coneixement del Club, de la seva identitat, de la seva història i de les seves seccions professionals i els seus valors. Per aconseguir-ho comptem amb l’ajuda de la Fundació del FC Barcelona, les diferents agrupacions d’exjugadors del Club i del Museu del FC Barcelona.

El nostre repte és que els nois i les noies que formen part del FC Barcelona coneguin tant els fets que han marcat la història del Club, com el primer desplaçament massiu i l’expressió de catalanitat a la final de la Recopa de Basilea o el que va significar la primera Copa d’Europa guanyada a Wembley l’any 1992, com aquells personatges, com Luis Suárez, Ladislao Kubala, Johan Cruyff o Pep Guardiola, que han marcat una època a l’Entitat. També volem que els jugadors de les seccions tinguin coneixements propis del seu esport, com, per exemple, el Dream Team de Valero Rivera a l’handbol, la primera Copa d’Europa guanyada al bàsquet, l’etapa gloriosa de l’hoquei patins o l’última dècada d’èxits al futbol sala. Això significa Identitat FCB: conèixer millor l’Entitat per ser conscient de la responsabilitat que suposa formar part del millor club esportiu del món. 

Més notícies aquí