Les Penyes de Galicia celebren la seva XXVIII Xuntanza

Les Penyes de Galicia celebren la seva XXVIII Xuntanza

Lalín va organitzar una sèrie d'actes amb l'assistència de 21 penyes de tot Galícia

El cap de setmana del 9 i 10 de juny, Lalín, municipi de Pontevedra, va acollir la XXVIII Xuntanza de Penyes Barcelonistes de Galícia. Els actes de celebració van començar amb una xerrada sobre “Actualitat Esportiva del FC Barcelona” protagonitzada pels ex jugadors i membres de l’ABJ del FC Barcelona Ricardo Serna, Juan Manuel Asensi i Manuel Tomé, a més del periodista Andrés Vieites.Tot seguit es va organitzar un sopar amb unes 70 persones, que va posar punt i final a la primera jornada festiva.

A l’endemà la Plaça de l’Església va acollir la recepció de les 21 penyes gallegues assistents a la trobada i, acte seguit, es va iniciar un cercavila. A mig matí, cap a les 12h, a l’Auditori de Lalín, es van fer una sèrie de parlaments a càrrec del President de la PB Lalín, Jose Luis Salgado, el President de la Federació de Penyes Barcelonistes de Galícia, Salvador Cerviño i del vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Lluís Grau.

Un cop finalitzat l’acte de l’Auditori, es va organitzar un gran dinar commemoratiu amb l’assistència d’uns 300 penyistes i les diferents autoritats presents a la trobada. Aquest àpat va posar punt i final a la XXVIII trobada de Penyes Barcelonistes de Galícia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut