La gran final ja escalfa motors

La gran final ja escalfa motors

El Barça Lassa ha viatjat a Madrid, Sedano i Plaza han participat en l’acte de presentació de la final i l’equip s’ha entrenat a Torrejón en una vigília intensa del primer acte de la final

El compte enrere de la final ja ha començat. El Barça Lassa ja s’ha desplaçat a primera hora del matí d’aquest dimecres a Madrid, i ja a la tarda l’equip s’ha entrenat a l’escenari del partit: la pista blava del Jorge Garbajosa a Torrejón. Entre viatge i entrenament, la presentació de la final: un acte mediàtic organitzat per la LNFS i amb la presència dels dos entrenadors, Andreu Plaza i Jesús Velasco, i els jugadors Paco Sedano i Ricardinho. El Barça Lassa ha viatjat a Madrid amb una expedició de 14 jugadors, amb l’única absència de Tolrà per decisió tècnica.

Respecte mutu

El ‘fair play’ ha estat la nota predominant en l’acte de presentació de la final. Els representants dels dos equips finalistes s’han intercanviat elogis i han coincidit tots en assenyalar que “serà una final molt igualada”. El tècnic Andreu Plaza ha dit que “la lliga és el torneig més difícil de guanyar” i ha destacat que “els dos equips arriben en un gran moment de forma a la cita”. Per a Paco Sedano, “el favorit és Inter perquè són els dominadors dels últims anys, però el Barça arriba amb la màxima ambició per a desbancar-los i aixecar el títol”. A la banda interista, Velasco creu que “serà una final dura i complicada, amb partits al límit” i Ricardinho ha subratllat que “els porters poden acabar marcant les diferències”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut