Tres Campionats de Catalunya de color blaugrana

Tres Campionats de Catalunya de color blaugrana

El Cadet A, l’Infantil A i el Benjamí A han aconseguit alçar el trofeu que els acredita com a campions de Copa, i completen així una gesta culer majestuosa

CADET A

Ja la tenen! Victòria culer espectacular per 3-1 davant l’Espanyol que dona al Barça el Campionat de Catalunya. Ha estat un partit intens, competit i en què els dos equips ho han donat tot per alçar l’apreciat trofeu. Amb gran solvència i mitjançant les dianes de Pablo Moreno (2) i Moriba, el duel s’ha decantat cap al costat blaugrana.

Una enorme final per a un equip que destaca per un joc que ha enamorat durant tota la temporada els aficionats que han acudit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a veure els seus partits.

 

INFANTIL A

En un partit que han dominat de principi a fi, els blaugranes han doblegat el Cornellà per 3-0, i s’han convertit en els campions del Campionat de Catalunya. Ha estat un matx elèctric en què els dos conjunts han sortit a totes des d’un inici, però el Barça, gràcies als gols de Xavi Planas, Diego Almeida i Álex Valle, ha pogut acabar enduent-se el triomf.

Aquest títol suposa certificar un doblet majestuós amb la Lliga aconseguida al mes de maig. Un gran any per a l’Infantil A, que ha demostrat ser el dominador total de la categoria, desplegant sempre un futbol alegre, trepidant i guanyador.

 

ALEVÍ B

No ha pogut ser. Els barcelonistes han caigut en la final davant d’una Damm molt competitiva que s’ha imposat per 1-3. Malgrat el gol aconseguit per Ethan, no ha estat suficient per contrarestar el doblet d’Iván Lamuela i una última diana feta per Wesley.

Els blaugranes havien accedit a la final després de derrotar per penals el Reus aquest mateix matí (1-1, 4-3), en un partit llarg que ha carregat de minuts els jugadors culers. A la fase de grups, l’Aleví B va derrotar el Sant Andreu per 6-1, el Sant Cugat per 3-1 i l’Atlètic Segre per 4-1.

 

BENJAMÍ A 

Els més menuts també s’han endut el Campionat de Catalunya després de superar l’Espanyol per 3-0. Ha estat una final atípica en què, quan només se n’havien jugat vuit minuts, el Barça ja havia aconseguit tres gols. Els han marcat Madou Murcia, Roger Casadevall i David Julià. L’electrònic ja no s’ha tornat a moure.

Així doncs, el Benjamí A ha certificat el triomf en una competició en què ha realitzat una actuació fantàstica. Destaca el contundent 5-1 aconseguit a les semifinals contra la Damm. A la fase de grups, els d’Óscar Jorquera van aconseguir un 13-0 contra el Banyoles, un 5-0 contra el Girona i un 1-1 contra l’Espanyol, en el primer partit del Campionat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut